Castle Christmas fair sluit meerjarige overeenkomst met Landgoed Duin en Kruidberg

Meerjarige samenwerking voor Castle Christmas Fair op Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg, 5 juli 2024 – Met trots kondigen wij een meerjarige samenwerking aan voor de organisatie van de Castle Christmas Fair op Landgoed Duin & Kruidberg. Deze samenwerking belooft vele jaren van sfeervolle kerstfairs op een van de mooiste historische locaties van Nederland.

Samenwerking

De betoverende uitstraling van Landgoed Duin & Kruidberg trok direct onze aandacht. De professionele en klantvriendelijke exploitatie van het landgoed sluit perfect aan bij de doelstellingen van Holland Promotions om de mooiste en gezelligste kerstfair van Nederland te blijven organiseren.

Reactie van de organisatoren

Paul Zonneveld, directeur van Holland Promotions, zegt: “Wij zijn verheugd om deze samenwerking aan te gaan en kijken ernaar uit om de magie van Kerstmis naar Landgoed Duin & Kruidberg te brengen.”

Lianne Velthuis, directeur van Landgoed Duin & Kruidberg, voegt toe: “Deze kerstfair zal een prachtige toevoeging zijn aan ons landgoed en wij hopen dat het een jaarlijkse traditie wordt voor vele families en vrienden.”

De eerste editie van de Castle Christmas Fair op Landgoed Duin & Kruidberg, vindt plaats van donderdag 28 november tot zondag 1 december 2024. Mis deze magische ervaring niet en kom genieten van de sfeer!

Snel geregeld

Openingstijden 2024

  • Donderdag 28/11  11.00 – 22.00 uur

  • Vrijdag 29/11  11.00 – 22.00 uur

  • Zaterdag 30/11  11.00 – 22.00 uur

  • Zondag 01/12  11.00 – 18.00 uur

Ticketprijzen

Prijzen worden z.s.m. gepubliceerd.