FAQ

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u het antwoord op veelgestelde vragen. Staat u vraag er niet tussen? Neemt u dan gerust contact op. Op en rond de festival dagen zijn wij erg druk en kan het zijn dat u even op uw antwoord moet wachten.

Informatie over de Castle Christmas Fair kunt u vinden op de bezoekerspagina en op ons Facebook-evenement.

Tickets zijn hier online te bestellen. Ook aan de deur zijn tickets verkrijgbaar. Om wachtrijen te voorkomen, raden wij u ten zeerste aan uw ticket online te bestellen.

Ja, er zijn kaartjes aan de deur verkrijgbaar. In verband met het voorkomen van wachtrijen raden wij u ten zeerste aan uw ticket online te bestellen.

Ja, uw tickets worden direct toegemaild aan het opgegeven e-mail adres. Kunt u uw tickets niet terugvinden? Kijk dan in de spambox of doorzoek uw e-mail op “Castle Christmas Fair”. Levert dit geen resultaat op? Neem dan contact op via dit formulier.

Nee, ook in geval van ziekte zal er geen restitutie plaatsvinden. Wel zijn de tickets overdraagbaar en kunnen deze gebruikt worden door derden.

Ja, u kunt het evenemententerrein bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde halte is Station Santpoort Noord (trein- en bushalte) Voor een actueel reisadvies kijkt u op connexxion.nl of 9292.nl.

Ja, bij de entree, de horeca en bij het merendeel van de stands kunt u pinnen / contactloos betalen. Wij raden u echter aan contant geld mee te nemen, de stands met kleine producten hebben soms geen pinmogelijkheden. Er zijn géén geldopname automaten op het terrein.

Honden zijn welkom op de Castle Christmas Fair, mits ze aangelijnd zijn. We vragen alle baasjes om hun honden onder controle te houden en rekening te houden met andere bezoekers. Zo zorgen we samen voor een veilige en plezierige omgeving voor iedereen.

Ja, er zijn verschillende cateraars aanwezig die u voorzien van de lekkerste broodjes, snert, chocolademelk, gluhwein, etc.

Ja, op het terrein worden er wijn, bier, glühwein en andere heerlijke winterspecialiteiten geschonken.

Ja, ook bij slechte weersomstandigheden gaat het evenement door. Op het terrein zijn een aantal extra overkappingen geplaatst. Alleen wanneer de veiligheid in het geding is, kunnen wij de fair tijdelijk sluiten. Dit zal z.s.m. worden gecommuniceerd op de website en onze socials.

Ja, er zijn op meerdere plekken toiletten op het evenemententerrein.

Ja, er is een EHBO-post aanwezig. Deze staat aangegeven op de wegwijzers en op de plattegrond. Ook onze medewerkers wijzen u graag de juiste kant op.

Fotograferen tijdens het evenement is toegestaan, echter niet voor commercieel gebruik. Drones zijn niet toegestaan. Wanneer u foto’s online beschikbaar stelt zijn wij gemachtigd deze voor media-doeleinden te gebruiken.

Tijdens de fair zullen er diverse workshops en activiteiten worden gehouden. Houd het programma in de gaten voor verdere informatie.

Het programma voor editie 2024 volgt. Het programma van de laatste editie van de Castle Christmas Fair vindt u hier .

Snel geregeld

Openingstijden 2024

  • Donderdag 28/11  11.00 – 22.00 uur

  • Vrijdag 29/11  11.00 – 22.00 uur

  • Zaterdag 30/11  11.00 – 22.00 uur

  • Zondag 01/12  11.00 – 18.00 uur

Ticketprijzen

Prijzen worden z.s.m. gepubliceerd.