Bezoekersinfo

Holland Promotions neemt u mee in een kerstsfeer die zijn weerga niet kent. Voor u als bezoeker verzorgen wij de grootste kerstmarkt van Noord Holland. Bigbands, kerstkoren, oliebollen, glühwein en warme chocolademelk zijn een deel van het genot voor jong en oud. Begin de kerstdagen in stijl en laat u inspireren door de laatste trends op het gebied van wintermode en culinaire verwennerijen.

Heeft u vragen over de kerstmarkt? Stel uw vraag aan ons team via de “Chatbox” links op de website. Wij zijn online op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur, uiteraard kunt u ook mailen via ons contactformulier.

Vraag & Antwoord

Openingstijden

Do28 nov.11:00 – 22:00
Vr29 nov.11:00 – 22:00
Za30 nov.11:00 – 22:00
Zo1 dec.11:00 – 18:00
Programma 2018
Plattegrond

Slot Assumburg

Slot Assumburg is een kasteel gelegen in Heemskerk. Het dateert oorspronkelijk uit de 13e eeuw, maar werd in 1546 verbouwd, en is genoemd naar de buurtschap Assum tussen Heemskerk en Uitgeest.

Gedurende vele eeuwen is Slot Assumburg een adellijk verblijf geweest. Sinds 1950 werd het kasteel met stukjes en beetjes gerestaureerd. De voltooiing van deze restauratie vond plaats in 1980 en in oktober 1980 werd het kasteel feestelijk heropend. Naast een prachtig landgoed, binnentuin en slotgracht, heeft Slot Assumburg tevens een authentiek interieur.

Eind 20e eeuw verwierf de gemeente Heemskerk het eigendom van de gronden rond het kasteel en besloot er een park (Assumburg/Oud Haerlem) op aan te leggen. De grachten rond het kasteel werden weer uitgegraven en de grond gesaneerd. In 2011 vond de opening van de replica tuin uit 1729 plaats.

Slot_Assumburg_Sneeuw
Slot_Assumburg_Voor
Slot_Assumburg_Tuin
Slot_Assumburg_Tuin
Slot_Assumburg_Sneeuw
Slot_Assumburg_Voor

Routebeschrijving

Houdt het volgende adres aan voor navigatiesystemen:
Communicatieweg 5
1967 PR Heemskerk

U volgt vanaf de A9 Haarlem/Alkmaar. Bij afslag Heemskerk verlaat u de snelweg. Vervolgens volgt u de borden Heemskerk. Op de eerste rotonde neemt u de eerste afslag richting Centrum en direct de eerste afslag rechts naar het parkeerterrein, vanaf waar verkeersregelaars u een plek toewijzen.

Start Navigatie > P

Meest Gestelde Vragen

Ja, ook bij slechte weersomstandigheden gaat het evenement door. Op het terrein zijn een aantal extra overkappingen geplaatst. Alleen wanneer de veiligheid in het geding is, kunnen wij de fair tijdelijk sluiten. Dit zal z.s.m. worden gecommuniceerd op de website en Facebook.

De Castle Christmas Fair vindt plaats in en om Slot Assumburg, Tolweg 9, 1967 NG te Heemskerk. Hier vindt u de fietsenstalling. Hier zijn geen auto-parkeerplaatsen.
Het parkeerterrein vindt u op de Communicatieweg 5, 1967 PR Heemskerk. Volg de gele borden. Onze verkeersregelaars en parkeerbegeleiding wijst u naar een parkeerplaats. Vanaf het parkeerterrein brengen pendelbussen u van en naar het evenement.
Ja, vanaf het parkeerterrein (Communicatieweg) rijden pendelbussen van en naar het evenemententerrein.
Ja, bij de entree, de horeca en bij het meerendeel van de stands kunt u pinnen. Wij raden u echter aan wat contant geld mee te nemen, de stands met kleine producten hebben soms geen pinmogelijkheden. Er zijn géén geldopname automaten op het terrein.
Ja, er zijn op meerdere plekken toiletten op het evenemententerrein.

Honden zijn helaas niet toegestaan.

Ja, er is een EHBO-post aanwezig. Deze staat aangegeven op de wegwijzers en op de plattegrond. Ook onze medewerkers wijzen u graag de juiste kant op.
Nee, er is geen Wi-Fi beschikbaar.
Fotograferen tijdens het evenement is toegestaan, echter niet voor commericieel gebruik. Drones zijn niet toegestaan. Wanneer u foto’s online beschikbaar stelt zijn wij gemachtigd deze voor media-doeleinden te gebruiken.

Ja, er zijn verschillende cateraars aanwezig die u voorzien van de lekkerste broodjes, snert, chocolademelk, gluhwein, etc.

Ja, tijdens de fair zullen er diverse workshops en activiteiten worden gehouden voor kinderen.
Ja, op het terrein wordt er bier en wijn geschonken.

Tickets zijn online te bestellen via de volgende link: kaartverkoop. Ook aan de deur zijn tickets verkrijgbaar.

Ja, ook aan de deur zijn entreetickets te koop. De prijzen vindt u op de ticketpagina. MEER INFO

Informatie over de Castle Christmas Fair kunt u vinden op de bezoekerspagina en op ons Facebook-evenement. MEER INFO

Het programma van de Castle Christmas Fair kunt u onder de volgende link vinden: PROGRAMMA

Het tarief voor parkeren is €5,-.

Ja, u kunt het evenemententerrein bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn “De Baandert” en “Jan van Kuikweg”. Voor een actueel reisadvies kijkt u op connexxion.nl of 9292.nl.

Met de pendelbus en die van parkeerterrein naar evenement rijden kunnen mindervaliden mensen meenemen, ook in rolstoel. Grote delen van het terrein zijn beperkt toegankelijk voor rolstoelen. Wel toegankelijk zijn het bezoekerscentrum met invalidentoilet, de paden bij de stands evenals een groot aantal stands. Het middeleeuws kasteel heeft zalen met verschillende hoogtes en is beperkt toegankelijk.

Ja, uw tickets worden direct toegemaild aan het opgegeven e-mail adres. Kunt u uw tickets niet terugvinden? Kijk dan in de spambox of doorzoek uw e-mail op “Castle Christmas Fair”. Levert dit geen resultaat op? Neem dan contact op via dit formulier.