Bezoekersinfo

Castle Christmas Fair 2024

In 2024 wordt van 28 november t/m 1 december dé kerst- & lifestyle fair van Noord-Holland gehouden. Wederom wordt uitgepakt met leuke stands, winterse lekkernijen, inspirerende workshops, sfeervolle (big)bands en koren. Bekijk de plattegrond en het muziekprogramma via de website www.castlechristmasfair.nl

Openingstijden
Donderdag 28 november 11.00 – 22.00
Vrijdag 29 november 11.00 – 22.00
Zaterdag 30 november 11.00 – 22.00
Zondag 1 december 11.00 – 18.00

150 in- en outdoor kramen
Geniet van ruim 150 verkoop- en culinaire stands met vele lokale bedrijven, ambachten maar ook internationale merken. Van zelfgemaakte zeep tot lokale biologische worsten. Reden genoeg om onder het genot van een glühwein of warme chocolademelk de markt te verkennen.

Live optredens
Verspreid over het evenemententerrein zijn wederom meer dan 50 liveoptredens gepland, waaronder de Big Swing Band, Bart Brandjes maar ook populaire lokale artiesten zoals de de Troubabroers. Het definitieve programma wordt vier weken vooraf bekend gemaakt. Als voorbeeld, zie hierbij het entertainment programma van de voorgaande editie.

Kerstshoppen
Achter het hoofdhuis staan fraaie pagodetenten, overdekte kramen, marktplaatsen en hippe foodtrucks. Ook is er een horecaplein met podium gecreëerd. Naast typische kerstproducten, zoals kerstengelen en antieke kerstversiering, zijn er uiteenlopende producten op het gebied van lifestyle, mode en wonen.

Hoofdhuis
In het hoofdhuis treft u uiteenlopende exposanten met onder andere handgeblazen kerstballen, sieraden, kunst en antieke curiosa aan.

Koetshuis
In het Koetshuis Beeckestijn kunt u genieten van heerlijke winterse lekkernijen zoals snert, stamppot of koffie met appeltaart.

Alpacas
Naast onze schaapjes zijn ook alpaca’s te bewonderen. Zij leveren wol voor comfortabele dekbedden en superzachte (kerst)sokken.

Parkeren
Het parkeren kan eenvoudig op het naastgelegen recreatiegebied dat op korte loopafstand is.

Vraag & Antwoord

Openingstijden 2024

Do 28 november 11:00 – 22:00
Vrij 29 november 11:00 – 22:00
Zat 30 november 11:00 – 22:00
Zon 1 december 11:00 – 18:00

Openingstijden 2021

Do 18 nov. 11:00 – 22:00
Vr 19 nov. 11:00 – 22:00
Za 20 nov. 11:00 – 22:00
Zo 21 nov. 11:00 – 18:00

Buitenplaats Beeckestijn

Buitenplaats Beeckestijn is een prachtige historische buitenplaats, die in de 18eeeuw aan de duinrand in Kennemerland is gesticht als zomerverblijf voor Amsterdamse regenten.

Rond het landhuis Beeckestijn liggen de geometrische aangelegde tuinen, die in oorsprong nog dateren uit de zeventiende eeuw. Aansluitend is in de achttiende eeuw een romantische landschapstuin aangelegd. Buitenplaats Beeckestijn vormt één van de belangrijkste historische tuinen van ons land.

Routebeschrijving

Houd het volgende adres aan voor navigatiesystemen:
Rijksweg 134
1981 LD Velsen-Zuid

Routebeschrijving

Ga vanaf de A9 naar de A22, neem de vervolgens de afslag Velsen-Zuid/IJmuiden en volg de bordjes Beeckestijn.

Meest Gestelde Vragen

Parkeren kan tegen betaling op het aangrenzende recreatieterrein. Het parkeertarief is € 10,- (online voordeelprijs) of € 12,50 (prijs aan de kassa) per dag. In verband met het voorkomen van wachtrijen raden wij u ten zeerste aan de uitrijkaart vooraf online te bestellen.

Ja, er zijn kaartjes aan de deur verkrijgbaar. In verband met het voorkomen van wachtrijen raden wij u ten zeerste aan uw ticket online te bestellen.

Ja, ook bij slechte weersomstandigheden gaat het evenement door. Op het terrein zijn een aantal extra overkappingen geplaatst. Alleen wanneer de veiligheid in het geding is, kunnen wij de fair tijdelijk sluiten. Dit zal z.s.m. worden gecommuniceerd op de website en Facebook.

Ja, bij de entree, de horeca en bij het meerendeel van de stands kunt u pinnen / contactloos betalen. Wij raden u echter aan wat contant geld mee te nemen, de stands met kleine producten hebben soms geen pinmogelijkheden. Er zijn géén geldopname automaten op het terrein.

Ja, er zijn op meerdere plekken toiletten op het evenemententerrein.

Ja, er is een EHBO-post aanwezig. Deze staat aangegeven op de wegwijzers en op de plattegrond. Ook onze medewerkers wijzen u graag de juiste kant op.

Ja, uw tickets worden direct toegemaild aan het opgegeven e-mail adres. Kunt u uw tickets niet terugvinden? Kijk dan in de spambox of doorzoek uw e-mail op “Castle Christmas Fair”. Levert dit geen resultaat op? Neem dan contact op via dit formulier.

Ja, er zijn verschillende cateraars aanwezig die u voorzien van de lekkerste broodjes, snert, chocolademelk, gluhwein, etc.

Honden zijn enkel op het buitenterrein toegestaan, mits aangelijnd.

Nee, er is geen Wi-Fi beschikbaar.

Fotograferen tijdens het evenement is toegestaan, echter niet voor commercieel gebruik. Drones zijn niet toegestaan. Wanneer u foto’s online beschikbaar stelt zijn wij gemachtigd deze voor media-doeleinden te gebruiken.

Ja, tijdens de fair zullen er diverse workshops en activiteiten worden gehouden voor kinderen.

Ja, op het terrein wordt er bier en wijn geschonken.

Tickets zijn online te bestellen via de volgende link: kaartverkoop. Ook aan de deur zijn tickets verkrijgbaar. In verband met het voorkomen van wachtrijen raden wij u ten zeerste aan uw ticket online te bestellen.

Informatie over de Castle Christmas Fair kunt u vinden op de bezoekerspagina en op ons Facebook-evenement. MEER INFO

Ja, u kunt het evenemententerrein bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is “Velsen Zuid, Beeckestijn”. Voor een actueel reisadvies kijkt u op connexxion.nl of 9292.nl.

Het programma voor editie 2022 volgt. Het programma van de verplaatste Castle Christmas Fair 2021 kunt u onder de volgende link vinden: PROGRAMMA

Het parkeertarief is € 10,- (online voordeelprijs) of € 12,50 (prijs aan de kassa) per dag. Parkeren kan tegen betaling op het aangrenzende recreatieterrein. In verband met het voorkomen van wachtrijen raden wij u ten zeerste aan de uitrijkaart vooraf online te bestellen.

Nee, ook in geval van ziekte zal er geen restitutie plaatsvinden. Bij het kopen van de online kaarten verklaart u dat u geen bezoek komt brengen aan het evenement in het geval van gezondheidsklachten. Wel zijn de tickets overdraagbaar en kunnen deze gebruikt worden door derden.