Bezoekersinfo

Holland Promotions neemt u mee in een kerstsfeer die zijn weerga niet kent. Voor u als bezoeker verzorgen wij de grootste kerstmarkt van Noord Holland. Bigbands, kerstkoren, oliebollen, glühwein en warme chocolademelk zijn een deel van het genot voor jong en oud. Begin de kerstdagen in stijl en laat u inspireren door de laatste trends op het gebied van wintermode en culinaire verwennerijen.

Heeft u vragen over de kerstmarkt? Stel uw vraag via ons contactformulier.

Vraag & Antwoord

Openingstijden

Do28 nov.11:00 – 22:00
Vr29 nov.11:00 – 22:00
Za30 nov.11:00 – 22:00
Zo1 dec.11:00 – 18:00
Programma 2019
Plattegrond

Buitenplaats Beeckestijn

Buitenplaats Beeckestijn is een prachtige historische buitenplaats, die in de 18eeeuw aan de duinrand in Kennemerland is gesticht als zomerverblijf voor Amsterdamse regenten.

Rond het landhuis Beeckestijn liggen de geometrische aangelegde tuinen, die in oorsprong nog dateren uit de zeventiende eeuw. Aansluitend is in de achttiende eeuw een romantische landschapstuin aangelegd. Buitenplaats Beeckestijn, die vijfmaal zo groot is als de prachtige locatie Assumburg waar de laatste 4 edities met succes plaatsvonden, vormt één van de belangrijkste historische tuinen van ons land.

Routebeschrijving

Houdt het volgende adres aan voor navigatiesystemen:
Rijksweg 134
1981 LD Velsen-Zuid

Routebeschrijving

Ga vanaf de A9 naar de A22, neem de vervolgens de afslag Velsen-Zuid/IJmuiden en volg de bordjes Beeckestijn.

Start Navigatie > P

Meest Gestelde Vragen

Ja, ook bij slechte weersomstandigheden gaat het evenement door. Op het terrein zijn een aantal extra overkappingen geplaatst. Alleen wanneer de veiligheid in het geding is, kunnen wij de fair tijdelijk sluiten. Dit zal z.s.m. worden gecommuniceerd op de website en Facebook.

De Castle Christmas Fair vindt plaats in en om Buitenplaats Beeckestijn, Rijksweg 134, 1981 LD te Velsen-Zuid.

Parkeren kan tegen betaling op het aangrenzende recreatieterrein.

Ja, bij de entree, de horeca en bij het meerendeel van de stands kunt u pinnen. Wij raden u echter aan wat contant geld mee te nemen, de stands met kleine producten hebben soms geen pinmogelijkheden. Er zijn géén geldopname automaten op het terrein.

Ja, er zijn op meerdere plekken toiletten op het evenemententerrein.

Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Ja, er is een EHBO-post aanwezig. Deze staat aangegeven op de wegwijzers en op de plattegrond. Ook onze medewerkers wijzen u graag de juiste kant op.
Nee, er is geen Wi-Fi beschikbaar.
Fotograferen tijdens het evenement is toegestaan, echter niet voor commericieel gebruik. Drones zijn niet toegestaan. Wanneer u foto’s online beschikbaar stelt zijn wij gemachtigd deze voor media-doeleinden te gebruiken.

Ja, er zijn verschillende cateraars aanwezig die u voorzien van de lekkerste broodjes, snert, chocolademelk, gluhwein, etc.

Ja, tijdens de fair zullen er diverse workshops en activiteiten worden gehouden voor kinderen.
Ja, op het terrein wordt er bier en wijn geschonken.
Tickets zijn online te bestellen via de volgende link: kaartverkoop. Ook aan de deur zijn tickets verkrijgbaar.
Ja, ook aan de deur zijn entreetickets te koop. De prijzen vindt u op de ticketpagina. MEER INFO

Informatie over de Castle Christmas Fair kunt u vinden op de bezoekerspagina en op ons Facebook-evenement. MEER INFO

Het programma van de Castle Christmas Fair kunt u onder de volgende link vinden: PROGRAMMA

Het tarief voor parkeren is online €6.50, aan de deur €7.50.

Ja, u kunt het evenemententerrein bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is “Velsen Zuid, Beeckestijn”. Voor een actueel reisadvies kijkt u op connexxion.nl of 9292.nl.

Ja, uw tickets worden direct toegemaild aan het opgegeven e-mail adres. Kunt u uw tickets niet terugvinden? Kijk dan in de spambox of doorzoek uw e-mail op “Castle Christmas Fair”. Levert dit geen resultaat op? Neem dan contact op via dit formulier.