Bezoekersinfo

Begin de kerstdagen in stijl en laat u inspireren door de laatste trends op het gebied van wintermode en culinaire verwennerijen.

Heeft u vragen over de kerstmarkt? Bekijk dan de onderstaande “meest gestelde vragen” sectie.

Staat uw vraag hier niet tussen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

CORONAMAATREGELEN

Tijdens de Castle Christmas Fair gelden de algemene RIVM richtlijnen, waar van toepassing aangevuld met maatregelen gesteld door gemeente Velsen en veiligheidsregio Kennemerland. Er worden extra medewerkers ingezet, zodat u ondanks de 1,5 meter maatregel kunt genieten van al het moois dat de Castle Christmas Fair te bieden heeft.

Op het terrein is eenrichtingsverkeer van toepassing. U kunt meerdere malen uw ronde maken om zo nogmaals langs uw favoriete stands te gaan. Toiletten worden volgens richtlijnen schoongemaakt en op de horecapunten zal voldoende ruimte aanwezig zijn om te genieten van een warme chocomel of een kop snert.

Verspreid over de looproute zijn desinfectiepalen geplaatst en voldoende informatieve borden omtrent COVID-19. Tevens zijn bij de entree mondkapjes verkrijgbaar.

We kijken uit naar uw komst.

Onderstaand kunt u het programma en plattegrond van editie 2019 bekijken. Informatie over editie 2020 volgt. 

Vraag & Antwoord

Openingstijden

Do19 nov.11:00 – 22:00
Vr20 nov.11:00 – 22:00
Za21 nov.11:00 – 22:00
Zo22 nov.11:00 – 18:00
Programma 2019
Plattegrond

Buitenplaats Beeckestijn

Buitenplaats Beeckestijn is een prachtige historische buitenplaats, die in de 18eeeuw aan de duinrand in Kennemerland is gesticht als zomerverblijf voor Amsterdamse regenten.

Rond het landhuis Beeckestijn liggen de geometrische aangelegde tuinen, die in oorsprong nog dateren uit de zeventiende eeuw. Aansluitend is in de achttiende eeuw een romantische landschapstuin aangelegd. Buitenplaats Beeckestijn vormt één van de belangrijkste historische tuinen van ons land.

Routebeschrijving

Houd het volgende adres aan voor navigatiesystemen:
Rijksweg 134
1981 LD Velsen-Zuid

Routebeschrijving

Ga vanaf de A9 naar de A22, neem de vervolgens de afslag Velsen-Zuid/IJmuiden en volg de bordjes Beeckestijn.

Start Navigatie > P

Meest Gestelde Vragen

De Castle Christmas Fair vindt plaats in en om Buitenplaats Beeckestijn, Rijksweg 134, 1981 LD te Velsen-Zuid.

Parkeren kan tegen betaling op het aangrenzende recreatieterrein. Het parkeertarief is €7,50 per dag. In verband met het voorkomen van wachtrijen raden wij u ten zeerste aan de uitrijkaart vooraf online te bestellen.

Ja, maar houd rekening met eventuele wachttijd. Vanwege de coronaregels is er een maximum aantal bezoekers wat tegelijk het evenement mag bezoeken. Het terrein is groot, dus we komen daar niet snel aan. Als we toch het maximaal aantal bezoekers bereiken, dan kan het voorkomen dat u even moet wachten bij uw auto. We meten continu het aantal mensen wat op het evenement aanwezig is, waardoor u nooit lang hoeft te wachten.

Wij hanteren de actuele maatregelen gesteld door het RIVM en (lokale) overheid.

  • Blijf thuis bij griep of verkoudheid
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Volg te allen tijde de aanwijzingen van ons personeel op
  • Volg de aangegeven looproutes
  • Desinfecteer uw handen
  • Vorm geen groepen

Ja, er zijn kaartjes aan de deur verkrijgbaar. In verband met het voorkomen van wachtrijen raden wij u ten zeerste aan uw ticket online te bestellen.

Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Wel zijn deze tegen betaling verkrijgbaar op het evenement.

Wanneer onverhoopt de vergunning voor het evenement door de gemeente wordt ingetrokken, is uw ticket geldig voor editie 2021 .

Ja, op het terrein zijn meerdere desinfectiezuilen geplaatst waar men de handen kan reinigen. Ook zullen de meeste standhouders in hun kraam een handgel aanwezig hebben.

Ja, bij het kopen van de online kaarten verklaart u dat u geen bezoek komt brengen aan het evenement in het geval van gezondheidsklachten. Er zal dan geen restitutie plaatsvinden.

Ja, dat is toegestaan zolang er onderling 1,5 meter afstand bewaart wordt.

Ja, ook bij slechte weersomstandigheden gaat het evenement door. Op het terrein zijn een aantal extra overkappingen geplaatst. Alleen wanneer de veiligheid in het geding is, kunnen wij de fair tijdelijk sluiten. Dit zal z.s.m. worden gecommuniceerd op de website en Facebook.

Ja, bij de entree, de horeca en bij het meerendeel van de stands kunt u pinnen / contactloos betalen. Wij raden u echter aan wat contant geld mee te nemen, de stands met kleine producten hebben soms geen pinmogelijkheden. Er zijn géén geldopname automaten op het terrein.

Ja, er zijn op meerdere plekken toiletten op het evenemententerrein.

Ja, er is een EHBO-post aanwezig. Deze staat aangegeven op de wegwijzers en op de plattegrond. Ook onze medewerkers wijzen u graag de juiste kant op.

Ja, er zijn verschillende cateraars aanwezig die u voorzien van de lekkerste broodjes, snert, chocolademelk, gluhwein, etc.

Honden zijn enkel op het buitenterrein toegestaan, mits aangelijnd.

Nee, er is geen Wi-Fi beschikbaar.

Fotograferen tijdens het evenement is toegestaan, echter niet voor commercieel gebruik. Drones zijn niet toegestaan. Wanneer u foto’s online beschikbaar stelt zijn wij gemachtigd deze voor media-doeleinden te gebruiken.

Ja, tijdens de fair zullen er diverse workshops en activiteiten worden gehouden voor kinderen.
Ja, op het terrein wordt er bier en wijn geschonken.

Tickets zijn online te bestellen via de volgende link: kaartverkoop. Ook aan de deur zijn tickets verkrijgbaar. In verband met het voorkomen van wachtrijen raden wij u ten zeerste aan uw ticket online te bestellen.

Informatie over de Castle Christmas Fair kunt u vinden op de bezoekerspagina en op ons Facebook-evenement. MEER INFO

Het programma voor editie 2020 volgt. Het programma van de Castle Christmas Fair 2019 kunt u onder de volgende link vinden: PROGRAMMA

Het parkeertarief is €7,50 per dag. Parkeren kan tegen betaling op het aangrenzende recreatieterrein. In verband met het voorkomen van wachtrijen raden wij u ten zeerste aan de uitrijkaart vooraf online te bestellen.

Ja, u kunt het evenemententerrein bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is “Velsen Zuid, Beeckestijn”. Voor een actueel reisadvies kijkt u op connexxion.nl of 9292.nl.

Ja, uw tickets worden direct toegemaild aan het opgegeven e-mail adres. Kunt u uw tickets niet terugvinden? Kijk dan in de spambox of doorzoek uw e-mail op “Castle Christmas Fair”. Levert dit geen resultaat op? Neem dan contact op via dit formulier.

Nee, ook in geval van ziekte zal er geen restitutie plaatsvinden. Bij het kopen van de online kaarten verklaart u dat u geen bezoek komt brengen aan het evenement in het geval van gezondheidsklachten. Wel zijn de tickets overdraagbaar en kunnen deze gebruikt worden door derden.

Blijf dan vooral thuis. Bij het kopen verklaart u het evenement niet te bezoeken in het geval van gezondheidsklachten. Er zal dan geen restitutie plaatsvinden.